Om Konzept Bikefit

Hjem >> Om Konzept Bikefit

KONZEPTBIKEFIT INFO

Konzept Bikefit


Konzept Bikefit blev startet da jeg selv skulle gennemføre en Ironman og var ude og købe en racer, hjælp med tilpasning var der ikke meget af, så jeg søgte på  nettet efter løsninger, og fandt Bikefit.com.

Der købte jeg deres start kit ,og statede at fitte mig selv og venner, dette rygtes hurgt og snart var jeg godt i gang med min forretning. jeg har hjulpet flere med at gennemføre IM, ½IM, Århus- København, La mamotte og andre lange løb, samt hjulpet Team Rynkeby Bornholm med at komme til paris.


Bikefit systemet.

BIKE Fit Systems '(BikeFit) oprindelse daterer tilbage til 1995 i Los Angeles, Californien, som gør det til et af de ældste fitting systemer.

BikeFit produkter bruges af cyklister og triatleter på alle niveuer og i alle større cykel og triathlon begivenheder rundt omkring i verden, fra forårets klassikere til de tre Grand Tours, og på den lange distance i triathlon på hawaii (Ironman World Championships).

Produkterne har været brugt i et utal af nationale mesterskaber, verdensmesterskaber og en OL-guldvinder.


Et område, hvor BikeFit adskiller sig fra andre systemer, er fokus på fod/pedal interface.

For eksempel vil en gennemsnitlig cyklist der gennemføre en 160 km, have roteret pedalerne 54.000 gange * deres ben / fødder. Så det er helt klart, at det er dem gør arbejdet.


Bikefit systemet lægger særlig vægt på fod / pedal-forbindelse, vi dækker frem / tilbage, fra side til side, tilt / vinkel og rotation af klamperne.


ADDRESSE:

Klokkestøbergade 18 1.th.

4200 Slagelse


TLF: 60831396

Email: info@konzeptbikefit.dk

Åbningstider:

Mandag til Fredag - Efter aftale

Lørdag -Efter aftale

Søndag - Efter aftale

Copyright @ All Rights Reserved